BOŞANMA KOÇLUĞU

Özellikle boşanmalarda çocuklar söz konusuysa, kendimiz ve çocuklarımız için, hem üzüntüleri atlatma hem de yeni yaşama uyumlanma sürecimiz daha da zor geçer.

Bu dönemde alacağınız koçluk desteği, sizi yaşadığınız olumsuzlukların etkisinden çok daha çabuk kurtaracak, yeni yaşamınıza daha hızlı ve güvenle başlamanızı sağlayacaktır. Artık geçmişe saplanmanın zamanı geçmiş, yepyeni bir başlangıçta, en iyi en doğru adımları güvenle atma günü gelmiştir.
Geçmişi arkanızda bırakıp, size faydası olacak bütün çıkarımları yanınıza alarak, yeni bir yaşam kurmanız koçunuzdan alacağınız destek ile çok daha rahat, çabuk ve sancısız olacaktır.

Boşanma ve ayrılık dönemi koçluğu, size hem derdinizi çekinmeden paylaşabileceğiniz sadece size özel bir arkadaşın mahremiyetini, hem de yeni yaşamınızda sizinle kol kola yürüyecek, en doğruyu en kolay ve hızlı yoldan bulmanızı sağlayacak, adımlarınızda size kılavuzluk yapabilecek bir dostun desteğini sağlayacak, güvenli ve bilimsel destekli profesyonel bir çalışmadır.


Geçmişin tekrarından kurtulup, hatalardan dersler alıp, sadece önümüze bakarak güvenle yürümek, bu dönemde hepimizin en büyük ihtiyacıdır.
 
Koçunuz BU ZOR DÖNEMDE  sizinle birlikte yürüyecektir.

Hiç yorum yok: